Kviklån

Et kviklån er en betegnelse, som bliver brugt om lån, du kan tage hurtigt og uden at skulle stille sikkerhed. Et kviklån kaldes også forbrugslån, quicklån eller hurtig lån. Du kan tage et quicklån til at betale, lige hvad du drømmer om, hvad enten det er en sofa, et tv, rejse, computer eller noget helt andet.

Du får med et kviklån udbetalt pengene meget hurtigt, enten til din bankkonto eller sendt hjem til dig på en check. Det bedste ved denne form for lån er dog, at det kun tager 1-2 minutter at ansøge. Du skal ikke, som i banken, møde personligt op og redegøre for din økonomi.

Det er nok bare at klikke dig ind på låneudbyderens hjemmeside, udfylde et låneskema og herefter vente på svar. Du får svar direkte via mail, og der går sjældent mere end 20 minutter fra du ansøger, til du har svaret.

Et quicklån kan som regel søges fra 5.000 og op, i nogle tilfælde helt op til 300.000 kr. Det er dog altid en god idé maksimum at ansøge om 20.000 kr. hvis du ønsker at din låneanmodning skal behandles hurtigt. Ansøger du om mere, kan det nemlig være at låneudbyderen gerne vil se nogle af dine personlige dokumenter såsom årsopgørelse og/eller lønsedler. Du må ikke være registreret i RKI hvis du skal optage et quicklån, men ellers bliver du ikke spurgt om særlig meget.

Du skal ikke svare på spørgsmål om hvad du skal bruge pengene til og du skal først vise dokumentation for din indkomst når du er blevet godkendt. Quicklån har som regel en højere rente end andre lån, men det skyldes at det er så let at optage og at låneudbyderen ikke har nogen som helst form for sikkerhed.

Du kan altid tjekke hvilken rente der gælder for det enkelte lån, det gør du på låneudbyderens hjemmeside. Der er enten en låneberegner eller en låneoversigt, hvor det tydeligt fremgår hvad der skal betales i renter og gebyrer på det enkelte lån.

Læs mere om kviklån: https://trygt.dk/kviklaan