Valget blev græsk ferie

Du har endelig foretaget valget. Du fik jo ligesom carte blanche til at gøre det. Så du har bestemt. På hele familiens vegne. I skal til Grækenland til sommer. Der er ingen vej uden om. Også selvom I har været dernede mange gange. Denne sommer skal I dog være afsted i to uger. Hele fjorten dage. Ingen slinger i valsen her. I skal nyde græsk livsstil og græsk mad. I skal følge et særligt tilrettelagt kursus i græske danse. Jo, det bliver en god sommerferie. Og nej, du har ingen planer om at fortælle resten af familien om, hvordan du har fundet rejsen til Grækenland.

Prisen er hemmelig

Du har heller ikke tænkt dig at fortælle dem, hvor meget det kommer til at koste. Du vil kun fortælle dem alt det, som du ved, de vil sætte pris på: I skal bo i en lille hotellejlighed, hvor I selv kan stå for morgenmaden. Der er pool, selvom lejligheden kun ligger 50 m fra stranden. Der er mulighed for guidede ture ud til seværdigheder. Og jo, der er også mulighed for at besøge lokale bønder og følge med i deres dag.

Vildt billigt via rejsepriser.dk

Selvom det i virkeligheden er en af de afbudsrejser, som du havde udset dig, så er den ikke helt billig. Det er ikke sådan en discount rejse, som mange billige flyrejser kan være. Det er en charterrejse / charterferie, hvor alt er inkluderet. Forsikring, dansktalende guide på destinationen og sikre forhold. Jo, det er rigtigt nok, at du brugte mange timer på at se på forskellige rejser til Grækenland. Mest fordi du gerne vil til et sted i landet, hvor I ikke har været før.

Kreta er efterhånden overrendt af danske turister. Synes du. Kos har I besøgt et par gange. Der er lækkert. Men alt er kendt. Der skal findes nye udfordringer og steder. Derfor blev det en af de få charterrejser, der findes, som tager jer til Andros. Ingen i jeres omgangskreds har været på Andros. Du og din familie bliver derfor de første, der kan komme hjem med mange ting at fortælle om fra Andros. Det bliver jo ligesom en ekspedition: I skal opdage et nyt territorie. I skal berette om det. Og om de lokale menneskers traditioner og hverdag. Det bliver en stor oplevelse. Og samtidigt bliver det også en oplevelse, som I kan genkende: Stærk vind, stærk sol, stærk varme. Strand med rent vand. Bølger og leg.

Skal være en uforglemmelig ferie

Ja, du glæder dig til at fortælle alle om dit valg. Du glæder dig til at høre og se deres reaktioner. Og du vil selvfølgelig fortælle dem alt om, hvornår I skal afsted. Dit håb er, at jeres rejse til Grækenland vil blive endnu en uforglemmelig oplevelse for alle.
Den eneste bekymring du har, er, om du kan finde ud af at guide hele familien igennem lufthavnen i Athen. I skal jo flyve derfra ud til Andros. Det bliver ikke nemt. Men du er helt på det rene med, at du altid kan ringe op til rejsebureauets guide på Andros, hvis du får brug for hjælp.