Autentisk thaimad

Hvad får man, hvis man kombinerer det autentiske thailandske køkken med den danske kvalitet? Svaret på det spørgsmål finder du hos Wokshop. Indehaver Kenneth Heske fortæller, at første gang han besøgte Thailand ramte det ham direkte i hjertet. I dag er Kenneth ejer af hele 9 thai-restauranter, der fordeler sig over hele landet.

Måden, der spises på i Thailand, er som oftest afslappet og uformel. Thaierne nyder generelt det sociale ved at spise flere personer sammen – ikke mindst for at kunne smage flere forskellige retter. Det er nemlig almindeligt at dele, når man spiser sammen med andre. Denne spisemåde er noget, Wokshop prøver at vise danskerne i deres restauranter.

Inden du træder indenfor i Wokshops restauranter, kan du nyde en cocktail i deres hyggelige udeområde, som er pyntet i thai-stil med palmer og bambus. Når du træder indenfor, får du strakt fornemmelsen af gæstfrihed. Har du fx ikke det største kendskab til det thailandske køkken, står tjenerne altid klar til at guide dig gemmen menuen.

Vores restauranter er kendt for vores høje kvalitet til lave priser

Wokshop er en thai-restaurant, og kædens nuværende 9 restauranter er kendt for sin meget høje kvalitet og gode service. Det er ikke kun maden, men også selve indretningen der rummer den samme høje kvalitet.

“Vi vil servere hurtigt og lækkert thaimad lavet af nogle gode råvarer. Det skal være nogle små simple retter, med nogle lækre krydderier, til en rimelig pris. Det skal være et sted, hvor pris, kvalitet og service hænger sammen, så man får lyst til at komme tilbage, og får lyst til at spise to-tre gange om ugen,” udtaler Kenneth Heske.

Nyeste skud på stammen

Wokshop nyeste skud på stammen er åbningen af deres restaurant i Odense. ”Odense er ikke bare en provinsby” udtaler Kenneth Heske. Ifølge ham faldt valget på Odense, fordi byen er under udvikling med et voksende udvalg af restauranter i midtbyen.

Mad for store eller små

I Wokshops menukort finder du et bredt udvalg af traditionelle specialiteter. Alle retterne hos Wokshop er tilpasset både store og små, så hele familien kan smage det thailandske køkken. Wokshop anvender halal slagtet kyllinger, endvidere kan de tilbyde flere vegetarreter, glutenfrie retter samt retter med tofu og rejer. Hos Wokshop serverer de alt det bedste fra det thailandske køkken. Maden er frisklavet, autentisk, aromatisk og spicy – præcis som thailandsk mad bør være. Et ekstra plus er, at retterne tilmed er fedtfattige, sunde og til at betale. Her kan du spise ofte, uden at det sætter sig på sidebenene og uden at skulle tømme tegnebogen.

Selvom Wokshops restauranter er placeret i Danmark, anvender deres kokke stadig autentiske råvarer fra Asien af høj kvalitet, så deres retter altid indeholder de velkendte aromatiske toner fra Thailand.

Hvis man er mere til at nyde det thailandske køkken derhjemme, er det også en mulighed. Wokshop leverer take away ”ud af bagdøren” fra alle deres restauranter og spisesteder.

Til sidst er der bare at sige, at Wokshop er ikke lige som din gennemsnitlige thai restaurant. Kvaliteten af maden og servicen hos Wokshop er så høj, så det er KLART et besøg værd.