Kulør på stranden med bikinier 2018

Bikinier har altid delt vandene. For nogle er de ganske enkelt for frække, for andre er de ikke egnede grundet udvæltende flæsk efter for megen vellevned og den slags. Men lad mig lige slå fast, at for langt hovedparten af alle piger og kvinder, er en bikini bestemt det rigtige. Det er nemlig sådan, at vi mænd sagtens kan fascineres af andet og mere end den såkaldte modelkrop!

Piger som spejderdrenge

Ikke et ondt ord om spejderdrenge – sådan en lille fætter i korte bukser og blåfrosne knæ kan såmænd være meget sød. Men for de af os, der er rigtige mænd, er de der modeller uden antydning af fedt på kroppen, nærmest ikke eksisterende hofter og en mund, der ligner et andenæb altså bare ikke hverken pænt, sødt eller frækt. Sådan er det, tøser!

Husk på, at de damer Marilyn Monroe og Ann-Nicole Schmidt ikke just var tynde sild – men det er dem, der gennem de sidste 50 år har tegnet det ultimative i sexsymboler. altså kan I piger sagtens slappe af og lufte både de pæne folder og strækmærkerne lidt mere.

Badetøj til kvinder

Der er så meget at vælge mellem derude, og udvalget i badetøj er eksorbitant voksende.

Bikinier og badetøj

Uanset om man er til det tækkelige og diskrete sorte – eller til spraglede klædningsstykker, er der rigeligt at vælge mellem.

Må det være mig tilladt at gøre venligt opmærksom på, at du – hvis du vælger en bikinitrusse med g-streng – bør være således ekviperet rent numsemæssigt, at du ikke får folk på stranden til at miste appetitten. Lidt cellulitis er fint nok, men hvis din bagperron ligner et månelandskab, skal du nok skippe g-strengen og have en bikinitrusse, der dækker (så meget som muligt).

Du kan tjekke de enkelte bikinier – både sæt og enkeltdele – ud her:

 

  • Bikini
  • Bikini overdele
  • Bikini underdele

Svulmende lækker?

Er du voluminøs og kurvet som en alpevej i Norditalien, er det meget muligt, at du i stedet for at valse rundt på stranden, foretrækker at valse rundt i soveværelset med ham (eller hende), du holder af – og som har smag for den, du er. Og det er der faktisk mange mænd, der har – altså smag for kurvede piger!

Der er sindssygt meget frækt og lækkert lingeri og andre beklædningsstykker til at tænde for varmen i soveværelset.

Så er du vist rigeligt inspireret? Hvis du ikke er, kan du kigge lidt på de smukke escortpiger her.

Skal du lige have det sidste med – det mest lækre? OK så: Hvad med det usigeligt lækre fra PrimaDonna Swim?