Billige lån online

Der findes mange billige lånemuligheder, men hvad betyder billige lån egentlig, når det kommer til stykket? Det handler om simpel matematik, og du behøver heldigvis ikke være en haj til matematik for at se fordelen ved billige lån uden sikkerhed.

Når forskellige låneudbydere tilbyder lån til lav rente, er det ikke altid ensbetydende med, at lige netop lånet med den laveste rente er det billigste lån for dig. Hvis du vil låne penge billigt, skal du kigge på rentesatsen i forhold til både lånets størrelse og lånets levetid.

Billige lån med laveste renter og endda uden renter betyder, at du kan låne flere penge for den samme pris – renterne er prisen, og jo lavere rente jo lavere pris for lånet.

Lånets størrelse bestemmer altid, hvad din rente bliver i kroner og øre – simpelthen fordi en rentesats er i procent, og procent følger et lån proportionelt: Jo større lån, jo flere penge i rente. MEN lånets levetid kan også spille en væsentlig rolle for den samlede pris for dit lån. Lånets levetid betyder hvor længe, du har til at betale lånet tilbage – 3 måneder, 6 måneder eller flere år.

Nogle låneudbydere tilbyder en rentefri periode eller en periode med særlig lav rente, eksempelvis den første måned, denne gratis eller billigere periode skal trækkes fra den samlede låneudgift, så den månedlige rente bliver lavere.

Billig lån uden renter

De billige lån på nettet, der tilbyder en rentefri periode, medfører naturligt nok en række krav, der skal opfyldes for at opnå rentefrihed. Ofte skal du være ny kunde hos låneudbyderen, du skal naturligvis være kreditværdig som ved ethvert lån, det vil sige, du må ikke stå i RKI eller være under den fastsatte lavalder (oftest 18-23 år), og der er fastsat en hurtig tilbagebetalingsdato, det vil sige lånets levetid er af den korte slags.

For at det kan svare sig for låneudbyderen, der tilbyder de billige lån uden renter, er der ofte også et krav om et minimumsbeløb, der skal tilbagebetales hver måned. Minimumsbeløbet er enten i procent eller et konkret beløb – afhængig af hvad der er størst.

Det er primært dette minimumsbeløb, der gør, at du ikke behøver være bekymret for ”det der står med småt”, når du låner på nettet – der er ingen hokus pokus, det kan ganske enkelt betale sig for låneudbyderen, fordi låneudbyderen er sikret et månedligt minimumsbeløb.

Billige lån med NemID

Hvis du søger billige lån hurtigt, kan du hos de fleste etablerede låneudbydere låne via dit NemID. NemID gør registreringen og verificeringen af dig langt hurtigere og mere sikker. Lån penge med hurtig udbetaling kan du roligt tage meget bogstaveligt. Uanset om du låner penge om dagen, om natten eller i weekenden, får du hurtig udbetaling på bare 30 minutter.

På lånesiden, www.låne-penge.nu, får du hurtig udbetaling døgnet rundt, 24/7. Har du brug for penge nu med udbetaling med det samme.

Fordi et lån kan tildeles dig hurtigt, betyder det ikke, at det bliver dyrere eller mindre sikkert for dig. Den hurtige proces, som online låneudbydere kan tilbyde, er langt hurtigere end eksempelvis låneprocessen i din egen bank af flere praktiske årsager.

En online låneudbyder laver ikke andet end at låne penge ud og kan derfor hurtigt og effektivt vurdere en låneansøgers kreditværdighed. Lånene, der tilbydes online er ’færdige pakker’ med faste renter og tilbagebetalingsvilkår, det betyder, at online låneudbydere kan springe den tidskrævende forhandlingsdel over i låneprocessen, og fordi det hele foregår online kan IT klare meget af arbejdet i forhold til registrering, vurdering og kommunikation – der spares altså en masse mandetimer på den konto.

Hvorfor betale en bondegård, når du kan nøjes med peanuts? Eller med andre ord: Lån billigt online, pengene er de samme! Når du låner penge online gør du og computeren med andre ord meget af det administrative arbejde, som din bankrådgiver i din lokale bank ellers ville bruge tid på.

Kilde: www.forbrugslån-billige.dk