Computerkunst og blæk

Jeg arbejder med digital kunst. Sådan er det – og jeg gider ikke høre fra en masse urtete-drikkende frelste, at det ikke er rigtig kunst. Det ER kunst, og jeg sælger styrtende med billeder. Det er mere, end mange af de frelste kunstnere, jeg kender, kan sige. Så nok om det, ikke?

Ondt i håndled

Mine mange timer foran computeren med en mus gjorde, at jeg udviklede en række smerter i håndleddet, som over tid blev værre og værre. Til sidst gjorde de, at jeg ikke kunne holde ud at skabe min kunst i flere timer af gangen, som jeg ellers var vant til. Noget måtte gøres, og smertestillende piller er slet ikke min stil.

Jeg søgte rundt omkring på internettet, og til sidst fandt jeg, hvad jeg manglede. Egentlig var det en pudsig oplevelse, for jeg anede slet ikke, at det produkt, der endte med at løse mine problemer, fandtes!

Og løsningen? Det var et produkt, der kaldes en mousetrapper eller rollermouse. Du kan selv klikke på linket og se, hvad det er for en størrelse.

Jeg fik en på prøve i 14 dage, men allerede efter et par dage vidste jeg, at det her var løsningen! Så jeg købte den, og efter vel omkring 2 uger var mine smerter helt væk! Bevares – det tog lige et par dage at vænne sig til at bruge den, men i dag vil jeg slet ikke bruge en almindelig mus. Kan sgu varmt anbefales!

Det køb ledte til mere

Det var på en webshop ved navn Papir & Blæk, jeg købte den musetingest, og det skægge er, at jeg siden er blevet en fast kunde hos dem. Som kunstner bruger jeg jo en masse papir til mine printere, før jeg ender med at køre de store print ud. Det gør jeg ude i byen på en maskine, der vistnok hedder en plotter eller sådan noget.

Men papir er dyrt, som du sikkert ved. Derfor blev jeg glad, da jeg erfarede, at Papir & Blæk faktisk er endnu billigere end den lokale kontorforsyning med papir. Og såmænd også med printerpatroner (blækpatroner).

Jeg er ikke bange for at rose, når der skal roses, vel? Så derfor:

Er du til kunst, der er lavet digitalt? Og til kunst i det hele taget? Så vil jeg da lige anbefale dig denne hjemmeside: https://www.idoart.dk/

 

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Mousetrapper
Product Name
Rollermouse
Price
DKK 2027
Product Availability
Available in Stock