De bedste pakketips

Jeg bliver tit spurgt om mine bedste tips til at pakke en kuffert, når du skal ud at rejse. Jeg rejser selv en del både for forretning og også ferie, når jeg kan komme af sted med det. Jeg booker altid mine flybilletter på rejsepriser.dk, da priser altid er gode, og sitet søger på mange selskaber. Min sidste ferietur gik til England, og jeg fandt billige flybilletter til London.

Gode råd om at pakke til flyrejser

Her til mine gode råd om pakning af en kuffert:

 

  • Hvis det overhovedet kan lade sig gøre, bør du rejse kun med en carry on i stedet for en kuffert, som du tjekker ind. Det er både hurtigere, da du ikke skal vente på din kuffert, og det er sikrere, da du ikke risikerer, at den bliver væk, og du skal vente på den og måske slet ikke får dine ting. Det er også nemmere for dig at komme til og fra lufthavnen, da du ikke skal slæbe rundt med en tung kuffert.
  • Sæt dig ind i, hvor stor en carry on eller kuffert, du må have med og også vægtgrænser.
  • Kan du også finde en carry on, der har et separat rum, hvor du kan have din lap top og andre ting, du skal fjerne ved security, er det et plus.
  • Pakkerør er et godt redskab til at få plads til mere i din kuffert eller carry on. Der bliver plads til dobbelt så meget.
  • Når du pakker dit tøj, så tænk i basisvalg. Hvis du går enkelt med dit tøj, vil det passe sammen på kryds og tværs. Så kan du altid have tilbehør, der frisker det op. Det kan være en jakke for mænd og smykker og tørklæder for kvinder.
  • Tænk i materialer, der ikke krøller. Der er ikke noget mere irriterende end at komme frem og skal til at bruge tid på at få fat i et strygejern eller måske skulle acceptere at gå med krøllet tøj.
  • Fodtøj er noget af det, der tager mest plads og vejer. Du bør ikke have mere end 3 par sko med, hvor du har et af dem på på rejsen. Vælg det fodtøj på rejsen, der tager mest plads op.