DreamX

Ja så blev det atter jul og året går nu på hæld. Hos DreamX på Boulevarden i Aalborg, har man haft super travlt med at betjene kunder, som ønsker at spice deres sexliv lidt op, med noget sexlegetøj her i den kolde tid.

December måned har budt på flere bestsellere indenfor den erotiske verden. Hvis vi, indenfor denne branche, skal se på en top 3 liste over de mest populære køb i julemåneden, finder vi på en tredje plads generelt de trådløse vibratorer, og som altid har de trådløse vibrations æg været blandt de bedst solgte varer.

Genopladelige vibratorer

Indenfor denne kategori ser vi også en stadig stigende efterspørgsel på de genopladelige vibratorer, dels fordi det er nemmere uden batterier, men også fordi flere og flere tænker på miljøet. På en 2. plads ligger den revolutionerende Womanizer W500, som er en klitoris stimulator og den skiller sig meget ud fra alle andre stykker sexlegetøj, da den leverer trykbølger direkte på klitoris. I og med at det ikke er vibrationer, men disse trykbølger som rammer klitten gør, at kvinden kan få utallige sprøjte orgasmer igen og igen.

På en sikker 1. plads finder vi en rigtig jule-klassiker – nemlig pikant lingeri til kvinderne. Her er det både BH-sæt med blonder og ouvert trusser ( åben i skridtet ), men også underkjoler, bodystockings og catsuits, som har været meget populære.

Også lingeri til store piger – altså plus size, har været noget af det som kunderne har efterspurgt her i december, hvor der jo oftest lige skal være lidt ekstra hygge under dynen.

Ikke at forglemme det absolutte must-have indenfor erotisk lingeri,  når vi nu skriver december måned, nemlig det frække julekostume til kvinden. Det kan være små korte kjoler, bodystockings med selvsiddende strømper eller babydolls i de klassiske røde og hvide farver med fjer. Se så er det rigtig jul.

Sexgynger

Sidst men ikke mindst så er sexgynger igen i år blandt de mest solgte gaver til par. Med en sexgynge kan I afprøve alverdens sexstillinger, som ikke ville være mulige uden. Sexgynger kaldes også for elskovsgynger eller sexslynger og prisen ligger et sted mellem 300 – 5000 kr. De billige sexgynger kan sættes på døren og kaldes for dørgynger og de andre er med stativ.