Fantastiske konferencelokaler i centrum

Det var bestemt ikke en timing efter mit hoved, da vores administrerende direktør, som jeg er sekretær for, indgik en aftale med håndværkerne om at gennemgribende restaurering af vores store mødelokale lige netop fra og med uge 12 i år. Det var det ikke, fordi vi i den uge for længe siden havde planlagt, at halvdelen af personalet fra vores filial i Jylland skulle komme på besøg for at gennemgå et kursus i vores nye regnskabssystem, som vi netop er blevet færdige med at implementere her i hovedsædet.

Det blev jo ikke bedre af, at den anden halvdel af vores jyske kolleger skulle komme i uge 13 for at få det samme kursus, og håndværkerne ville langtfra være færdige med arbejdet i vores mødelokale i den uge.

Lokaler til møder i København?

Da jeg gjorde min chef opmærksom på det uheldige sammenfald, erkendte han, at han da vist havde begået en fejl, men der var ikke andet for, end at jeg måtte forsøge at finde et mødelokale i København, som vi kunne leje os ind i til kurserne.

Det gik jeg så i gang med, men det viste sig, at jeg nok var lidt sent ude, for de første par steder, jeg kontaktede, var der i hvert fald fuldt booket i de to uger. En af dem, jeg talte med, fortalte mig, at der lige netop i den periode var ret stort pres på de fleste konferencelokaler i København, fordi der tilfældigvis var flere internationale konferencer i gang på den tid af året.

Så jeg fortsatte min søgning, som også omfattede de fleste af de større hoteller i byen. Mange hoteller råder jo også over den type mødelokaler, vi havde brug for, så det var da et forsøg værd.

MBK Mødelokaler blev redningen

Men det blev nu ikke et hotel, jeg havde held med, men derimod et forholdsvis nystartet firma, der står for udlejningen af et ret stort antal mødelokaler i København med forskellige beliggenheder. Og det firma havde faktisk et ledigt lokale i de to uger, som var aktuelle for mig. Det var ganske vist ikke den mest ideelle beliggenhed, men jeg måtte jo tage, hvad jeg kunne få, og lokalets størrelse var i hvert fald passende til vores formål.

Min chef blev ikke specielt begejstret, da jeg fortalte ham, at vi måtte holde vores kurser i et lokale ude i nærheden af Sydhavnen flere kilometer væk fra vores virksomheds beliggenhed. Han sagde direkte til mig, at det vel ikke kunne være så svært at finde et konferencelokale i København med en bare nogenlunde central beliggenhed, men jeg fik ham da forklaret, at det rent faktisk var tilfældet, og at jeg havde gjort mit absolut bedste og havde været i kontakt med stort set alle de firmaer af den type, jeg kunne finde frem til på nettet.

Det viste sig nu, at det var et særdeles godt mødelokale, jeg havde booket os ind på. Både et første og det andet kursushold var godt tilfredse med lokalet, og alle var især tilfredse med, at der var gode parkeringsmuligheder ved det center, hvor mødelokalet lå.

Og så kan vi her hos Koloristerne jo gidt lide, at de har masser af god kunst på væggene hos https://mbkkursuslokaler.dk/