Farverige Blumensaadt

Egentlig er det imponerende og en smule besynderligt på samme tid – altså det faktum, at vi stadig her mod slutningen af 2017 overhovedet skal beskæftige os med noget så basalt som at passe sin erhvervstelefon. Men det skal vi, for på trods af alle de mange teknologiske muligheder, der er tilgængelige for små penge, er der stadig alt for mange danske virksomheder, der ikke passer deres firmatelefon godt nok. Og det koster dem kunder. Hver eneste dag!

Der er ingen undskyldning

Der er ingen undskyldning for IKKE at tage telefonen i åbningstiden. Uanset om der er tale om spidsbelastninger i omstillingen i en større virksomhed eller om en iværksætter, der kun er sig selv: Der er gode, billige og effektive løsninger med telefonpasning og receptionsservice for virksomheder.

Blumensaadt i Køge tager byrden fra dig

Firmaet Blumensaadt i Køge er et af de firmaer, der er mest kendte for at kunne levere en skræddersyet løsning til alle typer og størrelser af virksomheder, når det handler om servicering af virksomheder. I realiteten kan det være alt fra en simpel beskedservice, hvor Blumensaadt tager imod en besked og giver den til dig, når du igen er tilgængelig til total kundeservice, support og ordremodtagelse.

For eksempel bookingservice, hvor Blumensaadt holder styr på bookningen af montører, servicefolk etc for dig. Og mange andre services.

Når vi kalder Blumensaadt for farverige, skyldes det reelt to ting:

  1. De dækker hele paletten af services
  2. De smiler i telefonen på en måde, dine kunder vil elske

Faktisk kan man udvide med mere end blot pasning af telefonen. Det kan være en slags kontorservice med tjek af sociale medier, administrative opgaver etc. Det kan du fordybe dig i her: https://www.blumensaadt.org/salgskoordinator/

Hvis du oplever, at der er perioder, hvor du og din virksomhed ikke kan modtage hvert eneste kundeopkald rettidigt og med overskud til at yde service, er den bedste investering, du kan gøre: Benyt professionel telefonpasning!