Fest og farver på sengen

Din seng behøver ikke at se kedelig ud. Og der skal faktisk slet ikke så meget til for at tilsætte noget stil og karakter. Jeg ved godt, at man sover med lukkede øjne, men det er nu altså lækkert at træde ind i soveværelset og blive fornøjet visuelt, og det er jo ikke alle der er så heldige at have mig at se på. Så kan lidt lækre tekstiler gøre underværker i stedet.

Vi har her nogle gode ideer til dig:

Gode ideer til at pifte sengen op

  • Læg hvidt sengetøj på sengen. Det ser rent og stilfuldt ud. Du bryder det hvide ved at smide en kulørt plaid over et af de nedre hjørner og drapere det op af sengen, så det ser tilfældigt ud. Du kan også bruge et hvidt sengetæppe naturligvis, hvis du foretrækker kulørt sengetøj. Du kan tilsætte et par puder i en stærk farve for at gøre det endnu mere spædende. Foretrækker du det mere stilrene, så hold puder og plaid i samme nuance.
  • Det er også effektfuldt at skabe kontrast. Det kan gøres med sengetæpper og puder. For eksempel et stribet sengesæt i sort og hvide striber sat sammen med et hvidt sengetæppe ser flot ud. Det kan selvfølgelig også være andre farver eller mønstre.
  • Du kan også gå lidt mere vild i mønstre og farver. Det kan være med et kulørt sengetæppe i for eksempel en turkis sammen med et ternet sengesæt, der indeholder lidt turkis, så det matcher. Sæt det sammen med et andet mønster, hvor nogle af farverne går igen. Det gør ikke noget, at mønstrene ikke passer sammen – tværtimod – så længe der er nogle få farver, der går igen.
  • Har du et ensfarvet sengesæt, kan du folde dynen og sengetøjet over sengetæppet, så det skaber en kant og en kontrast. Sætter du puderne op af sengegærdet, kan man se, at det matcher med dynen, og det giver en flot effekt sammen med sengetæppet.
  • Har du for eksempel 4 puder stående op af dit hovedgærde, kan du have for eksempel en ensfarvet bagest i den ene side og en mønstret foran. I den anden side gør du det omvendt. Sørg for, at man kan se alle puderne, så det lille frække trick står frem.

Når kun det bedste er godt nok

Hvis du er, som jeg er, vil du ikke spilde dit kostbare liv med mindre end det bedste. Og så vil jeg altså lige give dig en anbefaling med på vejen om en webshop, der har det ultimativt mest lækre interiør-halløj, jeg til dato har set: Merville.