Fri til hende med blomster

Du har fundet den person, du vil dele resten af dit liv med, og vil gerne fri til hende. Du er sikkert nervøs og måske også lidt usikker på, hvordan du skal gøre det. Følger du denne proces, er du sikkert på vej til alteret.

Sådan frier man

Vær sikker på, at I begge er klar til ægteskab. Et ægteskab er en livsændrende begivenhed, og du skal være sikker på, at du går ind i det for de rette årsager:

  • Spørg dig selv, om du bare slet ikke kan leve uden den kvinde, du er ved at fri til. Hvis hun gør dit liv bedre, og du ikke kan forestille dig et liv uden hende, er det bare med at fri.
  • Vær sikker på, at du virkelig kender den person, du er ved at fri til. Har I kun været sammen nogle måneder, er det måske for tidligt. Du ser ikke en persons virkelige karakter i løbet af så kort tid. Kender du hende ind og ud og stadig er forelsket i hende, så kan du trygt fri.
  • Hvis du spændt tænker over, hvad der ligger forude i jeres fremtid sammen – det kan være at købe et hus, rejse sammen, få børn etc. – er det på tide at fri.
  • Fri ikke, fordi du føler dig presset til det. Det kan være, at I har været sammen i lang tid, og hun eller jeres omgivelser presser på. Gør det ikke, før du selv er klar til det.
  • Hav talt om ægteskab inden frieriet, så du kender hendes indstilling til det.

Husk blomster til dit frieri!

Har du alt det ovenstående på plads, er det på sin plads at fri til din kommende hustru. Sørg for at gøre frieriet romantisk. Det er altid en god ide at have blomster. Vi bor på Amager og bruger altid den samme butik til vores blomster levering København. De laver blomster udbringning i København og laver alt fra flotte buketter til brudebuketter og blomster til begravelse i København. Det er selvfølgelig Amager Blomster, jeg taler om. Altid søde, altid præcise og altid friske med kreative buketter – sådan kan vi lide det!