Helt nede på gulvet

Hvis du er, som folk er flest, har du sikkert et ganske ambivalent forhold til håndværkere. Dette er sagt i al venskabelighed, men det bunder selvfølgelig i det forhold, at der desværre er ganske mange håndværksfirmaer, der bare ikke leverer det, de skal og bør levere. Det gælder for både punktlighed, kvalitet og pris. Derfor bliver man også altid i ekstra godt humør, når der så er nogen, der faktisk holder mere, end de lover. Og når det sker, bør de altså have den ros, der tilkommer dem!

Gulvfirmaer

Dem er der jo nok af på markedet, og der er gode og mindre gode. Vi ejer en del lejligheder rundt omkring på Sjælland og Fyn, og derfor har vi naturligt nok stiftet bekendtskab med flere af dem. Ofte, når en lejer fraflytter en lejlighed, skal gulvene afhøvles eller slibes, og det er jo typisk den slags opgaver, et gulvfirma tager sig af.

Mange af vores lejligheder har trægulve i hele eller dele af lejligheden, og selv om de som oftest er enten lakerede eller – i de gamle af dem – malede, sker der jo alligevel en masse med dem over årene. Og da vi sætter en stor ære i at leje ud i god kvalitet, er vi hyppige kunder hos de 2 gulvfirmaer:

Gulvkanonen

GKService

Reelt set er det samme ejer af de to firmaer, og vi må sige, at de er lykkedes med at etablere en yderst velfungerende butik begge steder.

Mere end bare afhøvling

En af de ting, vi sætter stor pris på i samarbejdet, er, at de kan levere en komplet løsning, der kan inkludere enten ludbehandling, maling eller lakering af gulvene efter afslibning. Og det betyder jo, at vi ikke skal entrere med flere med deraf følgende risici for, at noget går galt – eller at der er tvivl om ansvaret for opgaven.

Det er så ikke bare os, der er yderst tilfredse med virksomhederne og deres service:

Gulvafslibning i København

Skal du bruge en professionelt udført gulvafhøvling, slibning og/eller malering eller lakering af trægulve, kan vi godt anbefale firmaerne!