Herresmykker – hvor lidt eller meget?

Kender du udtrykket på engelsk ”Less is more”? Det synes vi meget godt dækker smykker til mænd. Moderne mænd kan sagtens bruge både armbånd til mænd og ringe til mænd og andre smykker til mænd – bare det bliver sat rigtigt sammen og ikke bliver ”for meget”.

Smykker bruges bedst til at understrege dit look. De kan give dig et cool look, når de bruges rigtigt sammen med dit outfit.

Armbånd?

Når vi siger ”Less is more” handler det om at finde de rigtige smykker til mænd. Når vi snakker herrearmbånd, kan det være læderarmbånd, armbånd med perler, stålarmbånd, bomuldsarmbånd etc. Hvis du har for meget på, ser det ud, som om du forsøger for meget, og det cool går ligesom af dit look.

Herreringe

Når vi snakker herre ringe, kan det være alt lige fra stålringe eller forgyldte ringe eller måske titaniumringe. Skal det være mere råt, kan der være tale om skull ringe eller biker ringe. Et andet spændende materiale i herre ringe er tungsten-/tistenringe. Dette materiale er meget spændende, fordi det er ridsefrit, og det derfor holder sig pænt.

Tidligere var det normalen, at de eneste herresmykker mænd gik med var et ur og måske en forlovelsesring eller en vielsesring. I dag er det helt normalt, at mænd går med både halskæder, ringe, armbånd etc. Og ringe til mænd findes i et enormt udvalg. Se bare her for eksempel: https://www.marjoe.dk/shop/herreringe-145s1.html

Sølv er stadig det mest populære valg indenfor herresmykker men guld, rødguld og ædelstene begynder at vinde frem.

Som med smykker til kvinder betyder det noget for mænd, at der er en historie bag de smykker, de går med, måske de er givet som en gave til en særlig lejlighed. Armbånd er tit lette at give som en gave til en mand, da man ikke behøver at have en speciel størrelse som med en ring. Særligt armbånd med perler og med læder er populære lige nu.