Hvordan var skomoden i 2017

Det er nogle spændende tendenser, vi har set i skomoden i 2017. Vi har her set på nogle af dem.

En af de mere populære trends i skomoden i 2017 har været platforme. Vi har set dem både i sandaler og i støvler etc. Vi har også set dem i en flad udgave, og de var meget populære især i foråret.

Hæle

Kitten hæle har også været og er meget populære. Det er jo en trend, vi har set igen og igen, og vi har været glade for at få den tilbage i 2017. Kitten hæle er sexede og tilføjer noget elegance til enhver sko. De kan bruges af de fleste, fordi der ikke er så meget højde på som en almindelig stilethæl. Vi har set dem meget med små strømper som er en sød detalje, som er set også i stilethæle med strømper. Det tilføjer lige noget ekstra, og det er både lillepigeagtigt og meget sexet på samme tid.

Strømper med støvler har også været et stort hit. Her stikker strømperne op over støvlerne, og der leges med farverne til at matche både støvler og outfit.

Strømpestøvler et også noget, vi har lært om i 2017. Det er støvler – tit med en høj hæl – der er stramme og ligner en lang strømpe. Det er et sexet look, vi godt kan lide til en kort nederdel eller kjole.

En af de nye og mere nytænkende er den runde hæl. Vi har set sorte sandaler med den runde hæl og også sandaler i pastelfarver med rund hæl.

Det bedste til dine fødder

Når dine fødder et trætte, eller du trænger til at slappe af og blive varm hele vejen igennem, så put dine hjemmesko i Shepherd lammeskind på. De findes både som hjemmesko til damer og hjemmesko til mænd. De går aldrig af mode, og du kan finde dem i forskellige stilarter i alt lige fra de traditionelle hjemmesko til hjemmesko som slippers etc.