Kulør og orden på badeværelset

Håndklæder på badeværelset er en nødvendighed, men de kan somme tider få et badeværelse til at se rodet ud. Heldigvis findes der måder at organisere dine håndklæder i badeværelset, som faktisk er med til at skabe stil og stemning på samme tid.

Der findes i dag håndklæder i så mange forskellige farver og materialer, og det at vælge de rigtige håndklæder kan også være med til at sætte stemningen i badeværelset – og der er jo ikke noget mere lækkert end et tykt og blødt håndklæde i en god kvalitet.

6 gode råd om håndklæder på badeværelset

  • Du kan hænge en knagerække op og hænge håndklæderne herpå.
  • Hvis du vil have håndklæderne mere af vejen, kan du købe en hænger, der går over døren, og på den måde er dine håndklæder gemt af vejen.
  • Hvis du ønsker at have håndklæderne mere fremme, er der flere muligheder. En billig løsning er at hænge et reb op og så folde og hænge håndklæderne på det. Det passer fint i indretningen, hvis du har en mere rustik stil.
  • Du kan også købe en håndklædeholder, som er en slags reol, hvor du enten kan folde håndklæderne pænt og lægge dem i små stakke, eller du kan rulle dem. Det ser også pænt ud.
  • Du kan bruge håndkæderne som et designelement og have dem hængende på en håndklædeholder. Det er så typisk dem, du bruger til gæster, og du kan hænge flere i lag med den mindste yderst. Det kan være håndklæder, der er ens i farvetoner, eller du kan bruge kontraster. Ofte er der gode tilbud på brugskunst, der samtidig fungerer som håndklædeholdere. Et godt sted at holde øje med: Egesgave Brugskunst.
  • Har du børn, og de har deres eget badeværelse, kan du lave en knagerække med fotos af børnene ovenover. Så er det altid let for dem at finde deres eget håndklæde, og så ser det sødt ud.

 

Hvordan bruger du håndklæder i indretningen? Og har du evt. andre gode tips til at gøre badeværelset visuelt lækkert?