Kulør på boligindretningen

Farver – eller kolorering om du vil – af din boligs små og større detaljer er, hvad du jo nok kan regne ud, umådeligt vigtig for den visuelle oplevelse af dit hjem. Men faktisk er der mere i det end det! Det handler om det, du giver din hjerne, når du befinder dig i dit hjem. Og faktum er, at det store flertal af mennesker lader sig påvirke positivt af et velbalanceret interiør –  og ditto negativt af det modsatte. Det meste på et ubevidst plan, men lad mig forklare:

Ophøjet ro og balance

Du har uden tvivl været gæst i et hjem – eller måske er dit eget hjem sådan – hvor du føler en indre balance sænke sig over dig? Hvor alt bare spiller så at sige. Det sker når et hjem er indrettet med ikke blot de rigtige ting, møbler og pyntegenstande – men også i de rigtige farver og i balance med hinanden.

Nu må du ikke tro, der er noget som helst hippie-langhåret over det. Det handler blot om, at vores hjerne godt kan lide balance i form, figur og farve. Det er noget, vi kolorister ved noget om. Men hvordan kan du så opnå den eftertragtede ro og balance i indretningen af dit hjem?

Køb boliginteriør af høj kvalitet

Inden du nu stejler og begynder at tænke på budgetter: Nej, der er ingen, der siger, at kvalitet i form og sammensætning nødvendigvis skal koste kassen! Det handler blot om at finde de rigtige produkter og – ikke mindst – det rigtige sted at købe dem.

Jeg deler gerne min lille hemmelighed om, hvor jeg handler langt størstedelen af det, jeg køber til mit hjem, når det handler om både små og større elementer: Packhouse.dk

Over 200 unikke og lækre designs

Packhouse.dk er en online shop (hvad er ikke det nu om dage?), der fokuserer på salg af lækkert interiør, brugskunst og ting til hjemmet. De spænder vidt, og de har nogle udsøgte varemærker i udvalget – blandt andet: House DoctorBroste Copenhagen og TAKK Home

Nu er det jo ikke et ekstremt antal designs, og du kan helt sikkert finde flere hos større kæder, men det gider du bare ikke, hvis du først har været forbi Packhouse.dk

Mit seneste “fund” hos dem er faktisk et sofabord – kendt som “The Green”:

The Green SofabordRet lækkert, ikke? Og hvis jeg så fortæller, at det koster under 1.500 kroner? Jeps – den er god nok! Så kom nu bare i gang: Skrot kædebutikkerne og køb det, der giver dig daglig glæde i mange år frem!