Lån penge gratis

Kender du til den situation, når du skal låne penge i banken, og der foran dig sidder en bankrådgiver og gennemanalyserer alt, hvad du siger. Hun spørger i detaljer om, hvordan du vil bruge pengene, og hvornår du kan betale lånet tilbage. Sådan behøver det ikke at være for på nettet kan du låne penge gratis og rentefrit.

Der er i dag mange forskellige måder at låne penge på, og en hurtigt fremvoksende og effektiv måde er forbrugslån over internettet. I modsætning til i banken, undgår du den personlige kontakt, og samtidig slipper du for en masse nærgående spørgsmål, om hvad pengene skal bruges til.

Står du og mangler 5.000 kroner til et nyt fjernsyn, eller skal du lige have lidt ekstra sjov på den planlagte ferie sydpå, så er det nogle gange rart at slippe for at skulle forklare sig. Og bankrådgivere stiller ofte spørgsmål, der går rigtigt tæt på, om hvad du skal bruge pengene til.

Men sådan behøver det ikke at være næste gang, du skal låne penge uden renter og gebyrer. Fremtiden er heldigvis over os, og på nettet har du mulighed for at glemme alt om bankrådgivere og samtidig låne de penge, du har brug for.

Fremgangsmetoden for et online lån er simpel. For det meste udfylder du en online formular med oplysninger om dig selv, og i mange situationer kan du forvente et svar inden for en halv times tid. Der er ingen spørgsmål og det hele foregår anonymt og fortroligt.

Hvis dit lån bliver godkendt, sættes pengene som regel ind på din konto i løbet af et par timer, uanset hvad du skal bruge dem til. Derfor er der ingen grund til at frygte bankrådgiveren mere. De er blevet overflødige.

Lån penge gratis

Hvis du står og mangler et mindre lån, så vil vi varmt anbefale Santander Bank, hvor du kan låne fra 5.000 til 300.000. Vi har set nærmere på, hvor nemt det er at låne penge gennem Santander og hvad deres betingelser er, når man vil låne penge.

Vigtigt information, inden du låner penge gratis:

  • Du skal være fyldt 20 år
  • Du må ikke stå i RKI
  • Du skal være bosiddende i danmark

Hvis du opfylder disse krav, kan du se på at låne penge gratis i 30 dage. Vi kan nu se på hvilket beløb, du ønsker at låne rentefrit.

Låneberegninger:

5.000 kr.

Samlede kreditomkostninger bliver 4.328,- og de årlige omkostninger i % (ÅOP) udgør 32,2 %. Pålydende rente 1,95 % pr. måned, svarende til en årlig nominel rente på 26,08 %.

10.000 kr.

Samlede kreditomkostninger bliver 7.859,- og de årlige omkostninger i % (ÅOP) udgør 29,1 %. Pålydende rente 1,95 % pr. måned, svarende til en årlig nominel rente på 26,08 %.

15.000 kr.

Samlede kreditomkostninger bliver 11.391,- og de årlige omkostninger i % (ÅOP) udgør 28,1 %. Pålydende rente 1,95 % pr. måned, svarende til en årlig nominel rente på 26,08 %.

Når du så har valgt det beløb du har behov for kan du nemt ansøge hos Santander Bank, du kan får svar indenfor 1 minut, og du kan få pengene udbetalt indenfor 2 timer.

Find flere gratis lån på Smart-lån.dk, hvor alle nye kunder kan låne gratis den første måned.