Miami og koloristerne

Jeg har altid været meget kunstinteresseret, og det har længe været en drøm for mig at komme til Miami og besøge Art Basel. Art Basel er en kunstudstilling med kunst fra hele verden. Over 250 af verdens førende gallerier udstiller her. Over 4000 kunstnere udstiller deres værker. Mange siger, at Art Basel er kunstverdenens Super Bowl.

Da jeg så, at jeg kunne få billige flybilletter til USA på rejsepriser.dk, besluttede jeg, at nu var det tid til at komme afsted.

Mere end blot Art Basel

Udover Art Basel hvad har Miami så at byde på?

Der er naturligvis de fantastiske sandstrande, så en gåtur på stranden i bare fødder lyder ikke så dårligt – eller måske bare at dase i solen.

Eller var det noget med en helikoptertur udover strandene og helt ned til Key West. Key West er jo et kapitel i sig selv og selve køretur derned fra Miami er meget smuk. På Key West kan du se Ernest Hemingways hus, som er lavet om til et museum. Duvall Street med masser af barer og restauranter og masser af aktiviteter og shopping. Tag ud og se delfiner lege i vandet og meget andet.

Everglades

En tur ud i the Everglades er også værd at tage med. Tag en tur ud med en airboat, og se alligatorer i det fri og masser af dyreliv og fugleliv.

Jeg har tidligere været med turbåden Island Queen, og det er bestemt en gentagelse værd. Det er en dobbeltdækker turbåd, hvor du ser den smukke natur fra vandet, og du ser også alle de smukke huse, hvor rigmænd og stjerner bor.

Museer er der også masser af. For eksempel Miami Bach Holocaust Memorial, som du finder lige ved siden af botanisk have.

Her er lidt flere gode råd om Florida: https://huskdetblaa.dk/6-gode-raad-om-florida/