Ømme muskler

Dine ben er tunge i det. De er trætte – og du ved godt, hvorfor det står sådan til: Du var til træning i aftes – og I gik hårdt til den. Der blev løbet, sjippet og I sluttede af med en mini-kamp. Faktisk er du glad for, at jeres træner sagde til jer, at I skal holde jer væk fra træningscenteret i dag. Han må have vidst, at det ville være hårdt ved benene, den træning i går. Så du står langsomt ud af sengen.

Langsomt i gang

Det er morgen, og du skal i gang. Men det er som om, at benene bare ikke vil med. Det føles som om, de er to skridt bagefter dig. Mentalt, er du allerede ude på badeværelset for at få dit bad. Fysisk, er der stadig fire skridt hen til badeværelset. Du ømmer dig. Du kan virkeligt mærke, at du sjippede i går. Det gør især ondt i det ene overlår. Du spørger dig selv, om du mon har fået en lille fibersprængning? Det kan godt være. Det sker jo. Du har prøvet det tidligere. Og du er ikke glad. Det betyder nemlig, at du bliver nødt til at sende afbud til træningen i morgen.

Er en massagepistol nok?

Men du har en hemmelighed, som du ikke har fortalt til nogen – endnu. Du har for nyligt købt et par Recovery Boots, som du kan bruge til at få de ømme ben friske igen. Det var en gammel kammerat fra holdet, der fortalte dig om dem. Han spiller ikke længere håndbold. Så du regner ikke med, at der er andre på holdet, der kender til din hemmelighed. De kan en hel del mere end for eksempel en massagepistol til ømme muskler! Han fortalte dig om, hvordan Recovery Boots fungerer og om, hvor hurtigt du faktisk kan komme tilbage til din træning – uden at det kommer til at skade dig senere. Overtræning kan nemlig føre til skader, da musklerne i kroppen ikke får lov til at hvile tilstrækkeligt. Din kammerat fortalte dig også, at Recovery Boots kan være medvirkende til at forebygge skader og samtidigt sørge for, at du får bedre resultater.

Skal nok overveje nye recovery boots

Dine Recovery Boots er en lidt ældre model. Du har set på et par nye. Men lige nu er de gamle udmærkede til at kunne dække dit behov. Du bruger dem da også rimeligt flittigt. Især lige når du kommer hjem efter træningen. Men lige nu, kunne det faktisk godt være, at de skal trækkes på benene, så du kan komme med til træningen i morgen. Du vil derfor lige lægge dig på din seng igen – iført dine Recovery Boots. Du lægger dig. Tænder for dine boots’ batteri. Lader dem ’massere’ dine ben – og efter ganske kort tid, kan du mærke, at musklerne i dine ben begynder at slappe af. De tillader ligesom sig selv at tage den pause, de har brug for. Og den sprængning i låret? Ja, det er ikke en fibersprængning. Det er bare en muskel, der er ekstra stædig. Men den har ligesom givet op: Du kan simpelthen mærke, at den bliver blød og medgørlig. Du er glad for at dine Recovery Boots sikrer, at du hurtigt kommer tilbage i form igen.