Opbevaring af indbo

Enhver kunstner er vel ret beset forandringsparat, ikke? Det er i hvert fald, hvad jeg som kolorist opfatter mig selv som. Men villigheden til hurtig forandring blev alligevel sat på en prøve, da jeg for et par år siden fik et tilbud om at rykke teltpælene og arbejde med min kunst på Hawaii! Det affødte jo pludselig en masse “Hvad så med dit og dat” spørgsmål, men det skulle vise sig, at det gik endda.

Mine møbler og indbo

Min største udfordring var reelt, at jeg ikke ønskede at sæge mine møbler og mit indbo, og da jeg jo måtte opsige mit lejemål, havde jeg ingen steder at gøre af det at tage det med til Hawaii, var jo ikke rigtig en mulighed. Heldigvis fandt jeg en løsning, som jeg var og er glad for, og nu, hvor jeg er tilbage fra Hawaii, er jeg endnu mere glad for mit valg, for alle mine elskede møbler og ting og sager blev passet godt på, mens jeg var væk.

Opbevaring af indbo

Af alle steder skulle det vise sig, at det var den lokale vognmand her i Fredericia, der havde løsningen, jeg kunne bruge. Han tilbyder nemlig sikker, tør og stabil opbevaring af indbo i sine lagerhaller.

Det hele blev forsvarligt pakket sammen, så det fyldte mindst muligt og derefter blev det hele pakket ind i nogle store trækasser, som de sørgede for. Dermed var det hele beskyttet mod fugt, stød og andet – og Dueholm tilbyder endda opvarmet opbevaring, hvis man ønsker det.

Det var en fremragende løsning til en rimelig pris – og jeg skal understrege, at alle møbler og mit andet habengut var i præcist samme stand, da de transporterede det til mit nye lejemål efter hjemkomsten, som det var, da de flyttede det til opbevaring for mig i sin tid.