Spil på Grand Prix musik

Som udøvende musikere er vi en lille gruppe, der benytter vores eksorbitante vidne om musik til at vinde penge. Og det er skam ikke hverken lyssky eller forkert. Tværtimod endda. Det, vi gør, er at vi analyserer alle deltagere i Melodi Grand Prix fra Eurovision meget grundigt, vurderer og tager vores resultater i brug til spil på Melodi Grand Prix.

Synes du, det lyder skørt? Det er det ikke, og vi har mange års erfaring i at udpege vindere og tabere. I langt de fleste tilfælde har vi ret, og i lige så mange tilfælde er vores vurderinger ganske divergerende fra mediernes. Men det er os, der har ret 😉 Og så vinder vi – pænt mange penge endda!

Melodi Grand Prix

Den årligt tilbagevendende Eurovision Song Contest – eller Melodi Grand Prix – er på mange måder et spejl af året, af den globale udvikling og især af udviklingen i Europa og de nærliggende stater. Mange er jo kommet til gennem årene – dels via de tragiske begivenheder i det tidligere Jugoslavien, og dels via en stedse mere opblødet holdning til, hvem der kan deltage.

Den største ændring er nok den, at deltagerne ikke længere er påtvungne at synge på deres lands sprog. Nogle er ikke så glade for den lempelse (det kan du se her ), men vi synes som musikere, at det er ganske glimrende. Det stiller alle lige, at der må synges på engelsk, for der er jo altså bare sprog, der er mindre melodiske end andre. Hollandsk for eksempel 🙂

Er der noget, man ikke kan spille på?

Det er der nok, men det er ikke meget. Der er ingen af os, der spiller på alt muligt, men vi er og bliver ret begejstrede for at spille odds på Melodi Grand Prix. Og hvis man har lidt indsigt i musik – og det må vi jo slå fast, at vi har – er det faktisk ikke 100% gætværk.

Vi har det vældigt sjovt med at spille på Melodi Grand Prix, og vi er altid samlede, når det store show løber af stablen. Det har vi en masse hygge ud af.

Har du nogen traditioner i forbindelse med Eurovision Melodi Grand Prix?