Stort til begge køn

Det er ved at være den tid på året, hvor vi skal have gjort rent i alle klædeskabene. Det er noget, vi plejer at dedikere en hel weekend til i begyndelsen af oktober. Hvert år. Vi rydder op i skabene og finder alt det tøj, som vi ikke gider at gå med længere frem. Det bliver lagt i en stor bunke, hvor vi så sorterer det alt efter, i hvilken stand, det er. Noget kan være meget slidt. Det skal derfor smides væk. Andre klæder kan være i fin stand, og dem kan vi give til godgørende foreninger. Fx Røde Kors. Det plejer at være en ret hyggelig weekend. Vi har nemlig et meget stort tøjforbrug i min familie. Så jeg har ligesom fået indført, at vi ikke laver mad i den weekend, men spiser pizzaer, som vi får bragt. Imens vi sorterer tøjet. Ungerne elsker det. Sjovt nok. Især min store datter på 15. Hun kan godt lide at prøve noget af det tøj, som jeg ikke vil bruge længere. Og faktisk så er hun ved at vokse sig helt voksen. Det varer ikke længe, inden hun også skal have en bh med en B-skål.

Store piger

I år har især jeg meget tøj, der skal lægges i bunken. Det er for småt til mig. Jeg har nemlig taget en del kilo på. Du ved, sådan noget med overgangsalder og den slags. Det er løbet fra mig, og jeg er ved at nå min egen grænse. Jeg er næsten derhenne, hvor jeg skal købe tøj til store kvinder.

Min læge siger godt nok, at det tager noget tid, inden de hormoner, jeg skal tage, virker, så det kan ses på min figur. Men jeg må da indrømme, at jeg ikke er glad for den udvikling, min krop har taget. Heldigvis er der ikke noget galt med mit helbred. Jeg skal bare lære at passe ekstra meget på med kalorierne. – Og i den sammenhæng er pizza nok ikke det bedste at spise. Men jeg gør det nu alligevel her i weekenden. Vi skal hygge os med oprydningen sammen. Og min datter får sikkert en fest. Der er mange bluser, som hun har set sig lun på. Vi skal bare gå herhjemme og hygge om klædeskabene og os selv. Det bliver regnvejr, så det er en passende aktivitet, vi kan være sammen om hele familien.

Også til store mænd

Min mand kommer altid nemt om det. Han har sine jakkesæt, sit sportstøj, t-shirts og sit overtøj. Han er ikke så krævende tøjmæssigt, selvom han dog er pertentlig og altid handler hos https://www.storedrenge.dk, så han får hurtigt smidt tøj i bunken, som jeg så skal bestemme, om det skal smides ud, eller sendes til en velgørenhedsorganisation. Han får derfor altid tjansen med at skulle bestille pizzaerne. Og det har han ikke noget imod. Han kommer bare altid til at bestille for mange. Og han kan godt lide at høre på, at jeg og vores datter taler om tøj. Han synes, det er beroligende bare at høre vores stemmer, mens han så ordner regnskaberne for husholdningen. Ja, det bliver en hyggelig weekend.