Succes med god service

Han har prøvet meget, min gamle skolekammerat, Freddy, men det meste af det har nu ikke været alt for vellykket. Allerede da vi gik i skole var Freddy fuldt ud overbevist om, at han under ingen omstændigheder ville henslæbe sit liv som lønslave, som han udtrykte det. Det undgik han også lige med undtagelse af de år, han stod i lære som cykelmekaniker.

Så snart han var færdig med sin uddannelse, åbnede han egen butik med værksted. Det løb også lige akkurat rundt, men Freddys drøm har altid været at blive rig, og så meget kastede cykelforretningen ikke af sig. Derfor valgte han at sælge den og åbnede i stedet en sexbutik. Det blev heller ikke nogen succes, men Freddy havde ikke indset, at den type varer køber de fleste helst via internettet. Han måtte lukke butikken og forsøge sig med noget andet.

Bedste boxrum i Nordjylland

Han fik en ide, og denne gang ser det ud til, at det var en god ide. Freddy indrettede for tre år siden en gammel lagerhal til et center for opbevaring i Aalborg, hvor han var flyttet til. Han havde indrettet hallen med en lang række mindre boksrum med lås på, så kunderne selv kunne låse sig ind til det gods, de havde opmagasineret.

Hans center blev hurtigt en god succes, blandt andet fordi han fik et halvstort flyttefirma som fast kunde. Det var dem her i øvrigt. Det pågældende firma havde selv været på udkig efter nogen tilsvarende det, Freddy havde etableret, men han var altså kommet firmaet i forkøbet, så firmaets ejere ny tøvede med selv at etablere den slags muligheder for opmagasinering i Aalborg, da de ikke var sikre på, at der var kunder nok til to butikker af den type.

Hvad med hjælp til flytning

Den tøven har de nok fortrudt i dag, for behovet for den type muligheder er åbenbart ganske stort. Efter bare halvandet år med sin nye forretning, valgte Freddy nemlig at købe endnu en bygning, der tidligere havde rummet en fabrik. Den blev indrettet stort set magen til den første, og der var hurtigt fyldt næsten op med kunder. Mange af Freddys kunder er folk, der er i gang med en flytning fra en bolig til en anden, og hvor de så har brug for en midlertidig bolig i en periode, hvor de skal have deres bohave opmagasineret.

Da jeg mødte Freddy i forrige uge, fortalte han om, hvor godt det går med hans forretning, og da jeg kunne se, at han var kørende i en BMW af den dyrere slags, var det nok ikke bare pral. Han fortalte også, at han var i færd med at udvide sin business, for han havde lige købt en stor hal i Randers, som han vil indrette til et center for opbevaring i Randers magen til sine to centre i Aalborg.

Aarhus har brug for opbevaringsrum

Det er en nem måde at tjene penge på, sagde han med et stort grin, for når man først har indrettet sådan et center, er det kunderne selv, der gør hele arbejdet. Min næste plan bliver såmænd nok, at jeg finder et tilsvarende sted til opmagasinering i Aarhus, for der er tilsyneladende også et uopfyldt behov, fortalte Freddy. Og det blev så til: https://hmsdanmark.dk/opbevaring/hms-self-storage-aarhus-self-storagerum