Teknologisk låsesystem

Vi kender sikkert alle den her følelse af, at vi har glemt noget. Vi ved bare ikke, hvad det er vi glemte. Det værste er dog at opdage, at man har glemt sine nøgler. De ligger derinde på hylden ude i entreen. Fint lagt på plads, da du kom hjem i går. Nu står du så der ved indgangen til kontoret og kan se, at du heller ikke har fået din nøgle til det med dig. Du ringer derfor op til den kollega, som du ved altid møder tidligere, end du gør. Beder hende om at åbne for dig, så du kan komme på arbejde.
Selvfølgelig bliver du lukket ind. Og dagens arbejde begynder.

Find en god låsesmed

Du kan bare ikke koncentrere dig, førend du har fundet en låsesmed i København, som du kan aftale tid med, for hvornår han skal komme og låse dig ind i din bolig. Engang i eftermiddag. Eller tidligt på aftenen. Du sidder derfor med en flad følelse og forsøger at finde en låsesmed, der holder til nær ved, hvor du bor. Du finder da også en låsesmed i København, som har adresse tæt på. Du ringer op til ham, og I får aftalt en tid. Du vender tilbage til jobbet. Rolig og i sikker forvisning om, at alt er ok. Dagen går, og du vender næsen hjemad. Lige inden du tager overtøjet på, ringer du dog op til låsesmeden, som ikke tager telefonen. Du bliver lidt bekymret, men du tænker samtidigt, at du helt sikkert ikke er det eneste menneske i dag, som har glemt sine nøgler. Låsesmeden er sikkert i færd med at låse en dør op. Et eller andet sted. Derfor tager han ikke telefonen.

Du går ned til din cykel og finder vejen hjem. Da du er nået hjem, ringer du op til låsesmeden igen. Du er fremme, og han skal komme om 10 minutter. Denne gang tager han telefonen, og du bekræfter, at du venter på ham.

Hurtig service og et råd om iLoq

Der går mindre end 3 minutter, så er han fremme hos dig. Han får låst døren til boligen op, og du er glad. Han bliver betalt, og alt er godt. Han har ovenikøbet givet dig et godt råd til, hvordan man husker sine nøgler hver morgen: Sæt den i døren, så du ser den hver morgen, inden du smækker dig ud. Han har også fortalt dig, at du bør få din lås kodet om. Han spurgte dig om, hvornår det skete sidst, og det vidste du ikke. Du har kun boet i lejligheden i 2 år. I har derfor aftalt, at han kommer igen på næste fredag, så alle låse i lejligheden kan blive omkodet. Du er tryg. Og du skal være glad. For det er nemlig en rigtig god låsesmed, du har fundet. Hjælpsom, hurtigt til sit arbejde, og bedst af alt: Du kan stole på, at han overholder aftalen, I har lavet. Og det er værdifuldt at kende til dygtige og professionelle fagmænd. Især når det handler om sikkerhed og din tryghed.

Han fortalte så om det ret enestående låsesystem kaldet iLoq, og det er bestemt noget, du skal bringe op med bestyrelsen i boligforeningen.