Test af Luxplus

Medlemsklubber popper frem mange steder på nettet, og en af de største af slagsen er siden Luxplus.dk, som sælger beauty, parfumer, husholdningsartikler og meget mere. Overvejer du at få et medlemskab til et af disse sites, men ved ikke helt, hvad medlemskabet indebærer, og om det kan betale sig for dig, så kan du oprette dig på siden, og få en måneds gratis prøveperiode, hvor du kan afprøve medlemskabet. Jeg har desuden sat mig for at teste et medlemskab hos Luxplus, for at finde ud af om det overhovedet kan betale sig.

Luxplus levering

De reklamerer med at man kan prøve første måned gratis, og derefter koster det 89 kroner om måneden. Man er ikke på noget tidspunkt bundet af medlemskabet, og kan altså opsige det når man vil. Som medlem får man adgang til mere end 10.000 produkter, som alle har meget fordelagtige priser. Man kan vist også købe uden medlemskab, så er produkterne ikke billigere end i butikkerne. Men om man er medlem eller ej, kan man få pakken leveret til døren med dao, dagen efter. Det er generelt meget tilfredsstillende når man får pakker så hurtigt, som dao kan levere. Hvis man for eksempel bestiller på Luxplus inden kl 15, har man pakken foran hoveddøren når man vågner næste morgen. Hvis man er medlem får man altid gratis fragt, man skal ikke købe for et minimumsbeløb, og hvis man køber til normalpris betaler man 39 kroner.

En ekstra gevinst ved Luxplus er, at man optjener BonusCash. Man optjener altså nogle penge når man køber, som bliver trukket fra næste køb, så man på den måde sparer lidt ekstra for hver gang.

Hvad koster produkterne på Luxplus?

Det første der slog mig, da jeg gik ind på siden var, hvor mange forskellige produkter der reelt er. Jeg havde lavet en liste over ting jeg ville købe, men jeg fandt desuden en masse andre produkter, som jeg fik lyst til at prøve da jeg sad og shoppede lidt rundt derinde.

Jeg har holdt nogle af produkterne op mod hvad de koster i butikkerne, for man skal spare lidt, for at det kan betale sig at betale 89 kroner om måneden.

På Luxplus fandt jeg for eksempel den populære duft Pink Molecule fra Zarkoperfume til 499,95 kr, hvor andre forhandlere tager hele 799,95 kr. for samme produkt af 100 ml. Her kan man altså spare 300 kroner eller omkring 38%. Besparelsen på deres produkter varierer naturligvis, og de færreste køber en ny parfume hver måned. Men da jeg testede Luxplus opdagede jeg, at de også har produkter som vaskepulver, krydderier, nødder og meget meget mere, altså produkter vi køber hver måned. De 89 kroner bliver altså hurtigt tjent ind i form af ret store besparelser og gratis fragt.

Det ER en fordel!

Efter at have udforsket Luxplus i en måned med gratis medlemskab, kan jeg virkelig se en stor fordel i, at oprette medlemskaber som disse, da jeg både har sparet penge og tid på at handle på en side som Luxplus. Og er man vild med makeup og skønhedspleje, så er et medlemskab som dette faktisk et absolut must!