Tilbehør og outfit

Du kan gøre et outfit mere spændende og personligt ved at tilsætte tilbehør. Hvilket tilbehør kan du så bruge? Og hvordan? Vi har her set på nogle stykker:

 

  • Brug penge på de klassiske smykker, du kan bruge hele livet. Det kan for eksempel være Georg Jensen smykker. Her finder du klassiske armbånd, halskæder, brocher etc. Det kan også være smykker fra Ole Lynggaard smykker. Her finder du ligeledes vedhæng etc. og sågar herresmykker.
  • Et andet tilbehør, der er værd at bruge lidt penge på, er et godt ur. Du kan have flere forskellige ure, så de passer med dine outfits. Du kan for eksempel have et mere sporty ur til at gå med til hverdag og et mere fint ur, til når du går ud. Tissot ure har ure i mange forskellige stilarter, farver, metaller etc. Og Tissot kan købes billigt her.
  • Et andet spændende ur er Daniel Wellington ure. Her snakker vi om et trendy ur, som samtidig er klassisk. Her kan du nemt skifte remmene for et andet udtryk. Se mere her.
  • Vælg tilbehør, der passer til din hudtone. Det vil se bedre ud, hvis de komplementerer din hudtone. Har du varme hudtoner, passer guld tit bedst, mens mere kolde hudtoner går bedst med sølv. Du kan teste det ved at tage for eksempel et armbånd i sølv på en arm og et armbånd i guld på den anden arm og se, hvad der ser bedst ud. Du kan også holde dem op til dine øjne og se, hvad der får dem til at fremstå mest.
  • Er der en farve, som ikke passer til dit ansigt i for eksempel et tørklæde, kan du altid bruge den farve, som et bælte eller som sko. Det gør tit en forskel, at det kommer væk fra dit ansigt.

Men hvorfor?

De fleste af os kan faktisk godt lide at skille os lidt ud, og medmindre man er i en ganske lille gruppe, er der jo også forfængelighed at tage hensyn til. Det gælder naturligt i vores påklædning, og det gælder selvføgelig også for de små og størr eting, vi ellers pynter os med. I øvrigt er hverken ure eller solbriller jo KUN pynt – de tjener faktisk et praktisk formål!