Verdens bedste i Aalborg

Vores søn, Andreas, har for nylig sammen med sin kone købt et virkelig dejligt hus. Der er faktisk tale om et hus, de har drømt om i flere år, fordi det er tilpas stort til dem og de tre børn, de nu har fået, ligesom det har en helt fantastisk beliggenhed. For få måneder siden blev huset så sat til salg, og selv om det var temmelig dyrt, valgte de to at slå til.

Og de fik opbakning fra deres bank, fordi Andreas det seneste par år har haft en ganske høj indkomst, og der er udsigt til, at han kan bevare den indtjening også i fremtiden. Sagen er, at Andreas er uddannet fysioterapeut og ansat på en ret stor klinik her i byen. I de første år efter sin uddannelse arbejdede han meget med overbelastningsskader og sportsskader, og det førte med sig, at han en dag fik et tilbud fra vores professionelle håndboldklub her i byen, som spiller i den bedste liga, om at blive fast tilknyttet holdet som fysioterapeut.

Andreas betænkte sig ikke længe og takkede ja til tilbuddet. Dels var der ganske gode penge i dette ekstrajob, dels syntes han selv, det var en spændende måde at arbejde på som kontrast til hverdagens behandling af rygsmerter og andet mere trivielt arbejde for en fysioterapeut.

Det hjalp jo også lidt på det hele, at Andreas selv som helt ung havde spillet håndbold og derfor havde en god fornemmelse for, hvordan de forskellige småskader og skavanker opstår hos håndboldspillere. Han prøvede selv flere gange at måtte sidde et par kampe over på grund af skuldersmerter, men dem fandt han selv en kur imod, og det har bestemt også gavnet ham i arbejdet for håndboldspillerne.

I vores egen familie har vi også tit haft gavn af Andreas’ uddannelse og evner inden for fysioterapien. Det er ikke så længe siden, at jeg selv pådrog mig et temmelig smertefuldt hold i ryggen efter noget havearbejde. Det fik Andreas heldigvis kureret meget hurtigt, så jeg i løbet af bare et par dage var rask og rørig igen.

Det var jeg ham meget taknemmelig for, for det var faktisk så slemt, at jeg frygtede, at jeg havde pådraget mig en mere varig skade. Men Andreas forklarede mig, at han ville give mig en behandling af diskusprolaps i Aalborg, selv om det heldigvis ikke var det, jeg havde pådraget mig.

Også Andreas’ storesøster har haft stor gavn af nogle behandlinger hos Andreas. Mens han studerede, var hun ofte plaget af en voldsom hovedpine, og hendes egen praktiserende læge kunne ikke stille en præcis diagnose, så hun troede, at hun led af migræne.

Men så på et tidspunkt tilbød Andreas at tage hende under sine efterhånden ret kyndige hænder og give hende en behandling af hovedpine. Den bestod først og fremmest af en grundig og dybtgående massage, som vores datter betegnede som mindst lige så smertefuld som selve hovedpinen. Men efter en række af disse behandlinger kom resultat, og det lykkedes Andreas at få kureret sin storesøsters tilbagevendende hovedpine fuldstændigt, hvilket hun selvsagt er meget taknemmelig for.

Vi er SÅ taknemmelige for, at vi har lært Vejgaard Fysioterapi at kende – de er ganske enkelt fænomenale!

Vejgaard Fysioterapi
Heimdalsgade 11
9000 Aaalborg

Tlf: 98 16 19 42
mail@vejgaardfys.dk